logocanriera

Espais coberts

Can Riera de la Pineda

A Can Riera de la Pineda hi trobareu espais coberts amb encant per a que el dia del casament sigui perfecte, faci el temps que faci.

Saló de banquets

El saló és un espai diàfan de 380m2 obert a l’exterior i il·luminat per grans luminàries de ferro. Disposa d’accés directe als serveis així com una área de càtering amb accés independent del dels convidats per a no interferir en la festa.

  • Capacitat: 300 persones en banquet.

Veure Galeria Saló de banquets

Ermita

Petita ermita de murs de pedra i terra de tova, decorada amb vitralls d’inspiració modernista, oberta al jardí per dos grans portalades de vidre.

No consagrada, pot albergar casaments religiosos amb altar de campanya i altres serveis com chillout, discoteca o dinars petits.

  • Capacitat: 54 persones assegudes, més els nuvis.

 

Veure Galeria Ermita

Pallissa

Aquesta porxada de pedra amb coberta de fusta i teula cerámica, s’obre a l’exterior amb grans obertures i mira cap a les muntanyes del Montseny u al Castell de Montsoliu. És un espai perfecte per a cerimònies i chill-out.

  • Capacitat: 72 persones assegudes, més els nuvis.

Veure Galeria Pallissa

Pla B

Comunicat des del saló principal per un passadís exterior cobert, aquesta porxada rectangular de 280 m, oberta en tot un lateral, és un pla B perfecte per a aperitius en cas de pluja.

  • Capacitat: 250 persones.

Veure Galeria Pla B