logocanriera

Jardins

Can Riera de la Pineda

Descobreix els encants dels nostres jardins

Hortènsies

Romantic racó al costat de la casa presidit per un majestuós plàtan centenari i envoltat d’hortències. Aquest espai permet seure 150 persones mirant cap a la vall i emplaçar als nuvis sota l’arbre milenari.

Ver Galería Hortencias

Davant la casa

Davant la masia s’estén un ampli jardí assolellat que s’obra cap a la vall amb racons d’ombra sota els arbres on poder emplaçar moments i racons de somni.

Veure Galeria Davant la casa

Entorn de la piscina

L’entorn de la piscina ofereix un ampli jardí perfecte per a emplaçar aperitius així com una àrea apte per a la pista de ball sota les estrelles i al costat de la piscina il·luminada i al voltant d’una olivera milenaria iluminada amb una gran cascada de llums.

Veure galeria Entorn de la piscina

Davant del saló

Davant el saló s’obra un extens jardí al qual accedim des del saló a través d’una gran escalinata. El jardí s’expandeix fins a la riera i la piscina i és un marc perfecte per a sopars a l’aire lliure.

Veure Galeria Davant del saló

La riera

Vora la riera, i a poques passes de la casa s’ha adequat aquest espai entre faigs per albergar cerimònies en un romàntic indret banyat per la remor dels arbres i l’aigua que passa.

Veure Galeria La riera