logocanriera

Masia

Can Riera de la Pineda

Can Riera és una antiga vila romana restaurada el 2004 , envoltada per boscos prats i muntanyes, que llinda amb el Parc Natural del Montseny. La part més antiga documentada en el rossetó de la porta és del 917 d.C.

L’última modificació important de la casa es va realizar al 1800 i és la part rehabilitada en la que, mantenint l’estructura de Masia Catalana tradicional, s’hi ha incorporat les prestacions més actuals. Emplaçada dins el paratge natural de la Selva, a 300 metres sobre el nivel del mar, la casa resta isolada tot i estar a 2km del poble d’Arbúcies, a 45km de Girona i 75 km de Barcelona. La finca compta amb 260 hectàries de boscos de pins i alzines sureres, prats, brolladors i la Riera de Riudecòs que els creua.

Habitacions

La Masia de Can Riera disposa de 9 habitacions dobles (8 de les quals són suites) repartides entre la primera i segona planta de la casa. A les habitacions, decorades amb mobles originals restaurats, la llum del sol entra a raig per les finestres creant un ambient romantic i confortable.

Veure Galeria Habitacions

Sala d’estar planta superior

Aquest acollidor saló ubicat en la planta superior de la Masia ofereix unes magnifiques vistes la vall a través de 5 finestrals.

Per la seva llum natural i tranquilitat és sovint utilitzat per als preparatius de la núvia.

Veure Galeria Sala d’estar planta superior

Racó Interior

Petit i acollidor espai sota l’escala