logocanriera

T’ajudem a preparar el teu dia

A Can Riera de la Pineda oferim un servei de control i planificació dels esdeveniments que s’hi organitzin. Des del nostre equip, aconsellem, controlem i organitzem els serveis que puguin necessitar les nostres parelles. A Can Riera, tenim una àmplia experiència en tot tipus de casaments.

Contractacions voluntàries a part del lloguer de l’espai

Des de Can Riera de la Pineda, més enllà del lloguer de l’espai, també oferim un servei de planificació i calendarització, definició del casament i propostes, tancament de pressupostos, disseny d’invitacions i save the date, gestió fotogràfica i videogràfica, organització, cerca i aprovació dels detalls del casament, contractació dels obsequis pels assistents, decoracions, actuacions musicals, tramitació i gestió administrativa del casament (expedients matrimonials, opcions laiques o religioses, concreció de l’oficiant, etc.), distribució de les taules i sitting, així com d’altres serveis com la perruqueria i el maquillatge, l’elecció dels vestits, etc.

A més, pel dia del casament, estarem al vostre costat per planificar, controlar i organitzar tot el muntatge, tenir un seguiment del timing, un control i gestió del càtering, així com de la decoració de cada espai; assistirem en l’espai per satisfer qualsevol necessitat que pugui sorgir, gestionant la festa fins la cloenda. El dia després, recollirem i adequarem l’espai per les necessitats que hi puguin sorgir com gaudir de la barbacoa, la piscina, etc.

Allotjaments propers a Can Riera

Descobreix els hotels, hostals i cases rurals que es troben a prop de Can Riera de la Pineda.

Els nostres fotògrafs de confiança

La fotografia i el védeo d’un dia tant especial és imprescindible per a poder reviure-ho posteriroment amb totes les sensacions i, fins i tot, descobrir detalls que amb la màgia del moment no havieu vist.

Els nostres càterings de confiança

 

Els nostres músics de confiança

T’agradaria conèixer-nos?

Contacte